Oh My startar hållbarhetsbolag

Piteå Kommunikationsbyrån Oh My startar hållbarhetsbolaget Promise tillsammans med Pernilla Kearney.

Verksamheten har redan startat och företaget har tecknat affärer med Piteåföretaget Sunpine, Lesjöfors och vindkraftproducenter.

- Jättekul att kunna återvinna och väcka liv i mitt gamla bolag Promise. Tillsammans med Oh My skapar vi ett intressant erbjudande på marknaden där vi på Promise hjälper företag med arbetet inom hållbar utveckling och Oh My hjälper kunderna att kommunicera effekterna och konsekvenserna av sin förflyttning, säger Pernilla Kearney.

Hon har tidigare drivit kommunikationsbyrån Berger & Phil (hon hette då Pernilla Phil), som blev hållbarhetsbyrån Promise 2018. 

- Alla företag och organisationer måste ställa om till en hållbar verksamhet och här vill vi hjälpa till. Därför startar vi hållbarhetsbolaget Promise tillsammans med erfarna konsulter som kan både biologisk mångfald, hållbarhet och affärsutveckling, säger Sara Thun, vd på Oh My.

Promise är nu en del av Oh My som ingår i det medarbetarägda byrånätverket People People People (PPP) där även Spoon, Trickle, The domain was taken, Post Stockholm, Gabardin, KIT och Fuze PR ingår.