Om oss

Vår vision är:  Ha koll och ge mer.

Vi vill ge dig mer om det som händer i näringslivet i Norrbotten, både stort och smått. Vi vill också underlätta för dig att ha koll på allt som händer i nyhetsflödet som är av intresse för näringslivet här. Om du befinner dig på andra håll i världen vill vi ge dig en möjlighet att enkelt ha koll på vad som händer här.

Affärer i norr är en nyhetstjänst om och för näringslivet i norra Sverige. Vi vill vara en kommunikationsplattform för alla som är verksamma här och alla som är intresserade av näringsliv och samhällsutveckling i Norrbotten.

Webben affarerinorr.se  är en nyhetswebb där vi bevakar företagande och affärer i Norrbotten, och det som händer i våra grannlän och på riksnivå, om det är av intresse för oss som bedriver verksamhet i Norrbotten.

Nyhetssajten är gratis för läsarna. Den finansieras med annonser. Vill du annonsera, kontakta Försäljningsbolaget och Brightnest, Luleå.

Vi ger ut ett nyhetsbrev en gång i veckan. Nyhetsbrevet är gratis. Vill du beställa nyhetsbrevet kan du göra det här: Prenumerera.

Det går att annonsera även i nyhetsbrevet.

Vi tar gärna emot tips och publicerar gärna material om sådant som händer i näringslivet i Norrbotten. Vill du kontakta oss hittar du kontaktvägar här: Kontakta oss.

Affärer i norr ges ut av Medianord Nyhetsbyrå AB, Luleå. 

Ansvarig utgivare är Lennart Håkansson

 

Annonsförmedling: Försäljningsbolaget och Brightnest, Luleå

För tekniken svarar Brightnest, Luleå