Om oss

Vår vision är:  Ha koll och ge mer.

Vi vill ge dig mer om det som händer i näringslivet i Norrbotten, både stort och smått. Vi vill också underlätta för dig att ha koll på allt som händer i nyhetsflödet som är av intresse för näringslivet här. Om du befinner dig på andra håll i världen vill vi ge dig en möjlighet att enkelt ha koll på vad som händer här.

Affärer i norr är en nyhetstjänst om och för näringslivet i norra Sverige. Vi vill vara en kommunikationsplattform för alla som är verksamma här och alla som är intresserade av näringsliv och samhällsutveckling i Norrbotten.

Webben affarerinorr.se  är en dagligt uppdaterad nyhetswebb. Vi bevakar företagande och affärer i Norrbotten, och det som händer i våra grannlän och på riksnivå, om det är av intresse för oss som bedriver verksamhet i Norrbotten.

Nyhetssajten är gratis för läsarna. Den finansieras med annonser. Vill du annonsera, kontakta Grit Media Luleå  och Brightnest, Luleå.

Vi ger ut ett nyhetsbrev senast klockan åtta varje vardagsmorgon, med nyheter från gårdagskvällen, natten och morgonen. Sådant som är bra att veta när arbetsdagen börjar, "Koll på fem minuter". Nyhetsbrevet är gratis. Vill du beställa nyhetsbrevet kan du göra det här: Prenumerera.

Det går att annonsera även i nyhetsbrevet.

Vi tar gärna emot tips och publicerar gärna material om sådant som händer i näringslivet i Norrbotten. Vill du kontakta oss hittar du kontaktvägar här: Kontakta oss.

Affärer i norr ges ut av Medianord Nyhetsbyrå AB, Luleå. 

Ansvarig utgivare är Lennart Håkansson

 

Annonsförmedling: Grit Media Luleå och Brightnest, Luleå

För tekniken svarar Brightnest, Luleå