LTU Business anställer fler

Luleå LTU Business anställer fler medarbetare för att möta efterfrågan på strategi- och affärsutvecklingstjänster.

– Vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster främst i norra Sverige men även nationellt och internationellt, bland annat i flera EU-projekt. Vår kompetens inom innovationsledning och strategi- och affärsutveckling, i kombination med våra starka band både till universitetet och till näringslivet ger oss unika förutsättningar att främja tillväxten i regionen, säger LTU Business vd Gry Holmgren Hafskjold.

Därför har man rekryterat affärsutvecklaren Erik Hagenrud, som tidigare arbetat för Exportrådet i Norrbotten och Västerbotten. Han ska arbeta nära forskningsinstitutet Rise.

Tidigare i år har Helena Karlberg återvänt till LTU Business där hon tidigare arbetat som ansvarig för design och innovation. Under flera år har hon varit vd för Piteå Science Park.

Johanna Vesterberg har anställts för att åt både offentliga aktörer och näringslivet utveckla nya affärsmodeller. Kommunikationsstrategen Johannes Hellqvist har erfarenhet som marknadschef och projektledare i Stockholm. Linnea Löfgren är affärsutvecklare som varit näringslivsstrateg på Region Norrbotten och projektledare vid Ung Företagsamhet i Norrbotten.

LTU Business söker fler nya medarbetare både i Luleå och Skellefteå.

LTU Business är ett affärsutvecklingsbolag med 39 medarbetare i Norrbotten och Västerbotten som ägs av Luleå tekniska universitet via LTU Holding. 

Annons