Zandra Klasson marknadschef på Ivab

Piteå Zandra Klasson blir marknads- och kommunikationsansvarig på Ivab i Piteå.

Zandra Klasson kommer närmast från Norr Medias avdelning för affärsutveckling och kommunikation, där hon bland annat haft Ivab-koncernen som kund.

Tjänsten hon tillträder på Ivab är ny, företaget har tidigare köpt tjänsten externt.

- Trots att Ivab är ett stort företag med flera olika affärsområden och två dotterbolag, har vi väl inte riktigt behövt prioritera en sån här roll genom åren. Men i kombination med att hela koncernen ska växa och det fortlöpande arbetet med kommunikationen i bolagen måste fortsätta, ökar också behovet av en person som kan hålla ihop allt, säger vd Erik Nilsson.

Den nya tjänsten innebär ansvar för hela koncernens kommunikation. Ivab har dotterbolagen Nordtool AB och Niab. VVS- och industrikoncernen Ivab har verksamhet över hela landet.

- För mig som älskar kommunikation är Ivab ett otroligt spännande företag och roligt varumärke att arbeta med. Och eftersom mycket av grundarbetet redan är gjort kan jag nu fortsätta på inslagen väg med det operativa, till eempel att synas mer i sociala medier, men även rikta mer fokus på det strategiska arbetet med att utveckla och underhålla Ivab:s position internt och externt, säger Andra Klasson. 

Annons