Susanne Wallin ny vd för Norrbottens Handelskammare

Luleå Susanne Wallin blir ny vd för Norrbottens Handelskammare

Susanne Wallin har tidigare arbetat inom Ikea och hotellbranschen, bland annat som hotellchef för nya Clarion Hotel Sense i Luleå. Hon bor i Haparanda där hon tidigare varit tillväxtchef på Haparanda kommun. Sedan i oktober har Susanne Wallin arbetat vid Norrbottens Handelskammare som internationell projektledare.

- Jag är säker på att Susanne med sin gedigna bakgrund inom såväl privat näringsliv som offentlig förvaltning kommer att  tillsammans med teamet på Handelskammaren bidra till att Norrbottens Handelskammare utvecklas ytterligare i sin roll som oberoende näringslivsorganisation i Norrbotten, säger Tomas Lejon, ordförande för Norrbottens Handelskammare.

 - Jag är jätteglad över att ha fått uppdraget som vd för Norrbottens Handelskammare och att tillsammans med mina kollegor fortsätta att skapa fler och bättre affärer för Norrbotten, säger Susanne Wallin.

Norrbottens Handelskammare är en ideell förening som ägs, styrs och finansieras av norrbottniska företag, och arbetar med opinionsbildning och främjande av affärer inom tre fokusområden: infrastruktur, internationell handel och kompetens.