Sandra Sjöholm ny vd på Vinab

Sandra Sjöholm har tillträtt som ny vd för Vinab

Hon kommer närmast från Ramirent där hon arbetat i nio år, senast som regionchef för region Nord. Hon har tidigare arbetat på Ikea och inom industrin. Hon bor nu i Gävle, men ska flytta upp till Luleå inom kort.

- Det känns bra att Sandra är på plats och hon kommer att leda oss mot nya mål. På sikt kommer hon bidra med nya tankar och idéer för att vi ska kunna fortsätta växa och utvecklas och ta nästa steg i vår tillväxtresa som en stark helhetspartner, säger Olle Henriksson, marknads- och säljchef på Vinab.

Gällivareföretaget Vinab, Verkstadsindustri i norr AB, grundades 2006 av Olle och Agneta Henriksson. Företaget erbjuder konstruktion, 3D-scanning, tillverkning, montage, reparationer, underhåll och rörsvetsning till industrin i Norrbotten. Företaget har säte i Gällivare och kontor i Kiruna, Luleå, Kalix och Överkalix. 2021 köpte koncernen Storskogen majoriteten av aktierna i bolaget.

- Vinabs företagskultur och värderingar, samt den imponerande resa företaget har gjort, lockade mig till att tacka ja till tjänsten, säger Sandra Sjöholm.

Annons