Sabina Jonsson blir ny hotellchef

Piteå Sabina Jonsson blir ny hotellchef för Kust Hotell & Spa i Piteå.

Hon kommer närmast från arbetet som verksamhetsansvarig för House Be.Innan det var hon hotellchef för Stadshotellet i Skellefteå och var med och startade Wood Hotel i Skellefteå. Hon har lång erfarenhet från event- och hotellbranschen från sin tid som vd för Sabina Consulting AB, som arbetade med evenemang inom branschen.

- Att få möjligheten att leda Kust Hotell & Spa är en ära. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med hela teamet för att förstärka hotellets position som en ledande destination i Norrland, och att fortsätta erbjuda våra gäster en oöverträffad hotellupplevelse, säger Sabina Jonsson.

Hon är född och uppvuxen i Ammarnäs och Umeå.

- Nu när vi funnits i 8 år känner vi oss redo att ta Kust till nya höjder, Kust 2.0 kan man säga. Med utgångspunkt i, vart vi vill framåt, tror vi att Sabina är helt rätt person med sin erfarenhet, både nationellt och internationellt. Jag tänker att när en dörr stängs öppnas alltid en ny, och med det nya möjligheter. Vi får möjlighet att hitta nya outforskade vägar och det är spännande för oss alla, att se vart det leder, säger vd Christina Skoog.

Sabina Jonsson efterträder Carina Wiklund, som varit hotellchef inom Skoogs sedan 2015.