Blikk har växt 30 procent under lågkonjunkturen

Piteå Under 2023 har Piteåföretaget Blikk ökat personalen från 29 till 37 personer. Under 2024 planerar företaget att öka tillväxttakten ytterligare.

Redan i januari och februari utökar man med sju nya medarbetare inom användarstöd, utveckling, sälj och marknad. Senare i år blir det fler rekryteringar inom systemutveckling och sälj.

- Vi letar nya kollegor, både till huvudkontoret i Piteå samt våra nystartade hubbar i Luleå och Stockholm. Möjligheten att växa både lokalt och på andra orter känns riktigt spännande, säger Mikael Gramer, vd på Blikk. 

I höstas lanserade Blikk en lösning som hjälper ekonomibyråer att enklare leva upp till kraven i penningtvättslagen. Företaget utsågs till en av Sveriges 104 hetaste snabbväxare inom techbranschen av nyhetssajten Breakit.  

- Vårt fantastiska team har bidragit till att vi kunnat öka vår omsättning med över 30 procent trots det utmanande konjunkturläget, säger Mikael Gramer.  

Blikk är säljer affärssystem som hjälper företag att samla sina viktigaste funktioner i ett och samma molnbaserade system, med projekthantering och tidrapportering i centrum.

Annons