Dospace och House Be börjar samarbeta

Luleå De två coworkingföretagen Dospace och House Be börjar samarbeta för att kunna erbjuda fler kontorsplatser och tjänster över hela landet. House Be har verksamhet i Luleå där man i fjol gick samman med den lokala aktören T22.

Både Dospace och House Be har verksamhet på flera platser runt om i Sverige. I och med det nya samarbetet kan man nu erbjuda kontorsplatser på 20 ställen i landet.

- Vi tror starkt på att skapa en flexibel och dynamisk arbetsmiljö för våra medlemmar. Genom vårt samarbete med House Be kan vi nu erbjuda en ännu större geografisk spridning och tillgänglighet, vilket vi tror kommer att skapa stort mervärde för våra medlemmar, säger Niclas Söör, vd för Dospace.

House Be har elva kontor i Norrland och ett i Stockholm. Dospace har fem kontor i södra Sverige.

- Vi är mycket glada över att kunna fördjupa vårt samarbete med Dospace. Genom att erbjuda våra medlemmar tillgång till fler arbetsplatser i hela Sverige, stärker vi inte bara vårt varumärke och våra kontor, utan visar också att vi är redo att samarbeta kring nationella lösningar. Något som är viktigt för företag som finns utspridda över större geografiska områden i Sverige, säger Olof Pergament, vd för House Be.

Coworking innebär att man erbjuder kontorsplatser, utrustning och tjänster i delade kontorslokaler.