Peter Nilsson Sandlund återvänder till One Partner Group

Luleå Peter Nilsson Sandlund lämnade som vd på One Partner Group för ett år sedan för att bli affärsutvecklare hos KPMG. Nu återvänder han till vd-tjänsten på rekryterings- och bemanningsföretaget.

Under tiden på KPMG har han arbetat som interim ekonomichef hos kundföretagen, och hjälpt dem utvecklas hållbart.

- Jag har under min tid som affärsutvecklare fått erfara att jag trivs bäst i en ledarroll. Att jag nu fick chansen att göra det med det fantastiska teamet hos One Partner Group på en marknad som står inför en spännande framtid, gör att jag väljer att gå tillbaka, säger Peter Nilsson Sandlund.

One Partner Group satsar nu stort på rekrytering och bemanning, och den egna utbildningsakademin.

- Vi kommer jobba hårt för att locka kompetens till Norrbotten och Västerbotten med One Partner Groups nationella nätverk och vår egen akademi, One Partner Group Academy. Med vårt kunderbjudande kan vi både flytta kompetens och bygga ny kompetens utifrån ett behov i ett företag, etablering, bransch eller geografi. Vi samordnar samhällets resurser på ett smart sätt och tar vara på kommunala och statliga vuxen-, lärlings- och uppdragsutbildningar för det privata näringslivet, säger Peter Nilsson Sandlund.

Peter Nilsson Sandlund var tidigare vd och regionansvarig på One Partner Group. Dessförinnan var han vd och delägare i rekryterings- och bemanningsföretaget Ponto, som våren 2021 köptes av One Partner Group.

Annons