JC Hem etablerar sig i Boden

Boden Älvsbyföretaget JC Hem fortsätter sin expansion och öppnar i Boden.

JC Hem startade i Älvsbyn 2009 som en städfirma. Sedan i fjol finns bolaget även i Piteå. Efter ett bra år 2022, då man ökade omsättningen med 30 procent, tar man nu ett nytt steg med etablering i Boden.

– Vi är jätteimponerade över Bodens utveckling. Dynamiken i näringslivet och framåtandan hela staden står för är beundransvärd. Det känns jättekul att äntligen kunna erbjuda vår flytttjänst i Boden, säger JC Hem:s  delägare Britt Hällerstrand, tillsammans med Andrej Spiridonov. 

Sedan starten har företaget breddat sitt utbud och erbjuder nu också fler Rut- och Rot-tjänster som flytthjälp, trädgårdsservice och snöskottning till privatpersoner och företag.

En central del i JC Hems expansion är företagets arbete för mångfald och integration. Numera har 44 utrikesfödda fått sitt första jobb i Sverige via JC Hem.

– Mångfald och integrering finns i vårt DNA. Här jobbar nya och gamla svenskar sida vid sida med ett gemensamt mål; att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Det skapar en speciell anda där vi hjälps åt att skapa bättre liv till våra medarbetare genom nöjda kunder, säger Britt Hällerstrand.