JC Hem etablerar sig i Boden

Boden Älvsbyföretaget JC Hem fortsätter sin expansion och öppnar i Boden.

JC Hem startade i Älvsbyn 2009 som en städfirma. Sedan i fjol finns bolaget även i Piteå. Efter ett bra år 2022, då man ökade omsättningen med 30 procent, tar man nu ett nytt steg med etablering i Boden.

– Vi är jätteimponerade över Bodens utveckling. Dynamiken i näringslivet och framåtandan hela staden står för är beundransvärd. Det känns jättekul att äntligen kunna erbjuda vår flytttjänst i Boden, säger JC Hem:s  delägare Britt Hällerstrand, tillsammans med Andrej Spiridonov. 

Sedan starten har företaget breddat sitt utbud och erbjuder nu också fler Rut- och Rot-tjänster som flytthjälp, trädgårdsservice och snöskottning till privatpersoner och företag.

En central del i JC Hems expansion är företagets arbete för mångfald och integration. Numera har 44 utrikesfödda fått sitt första jobb i Sverige via JC Hem.

– Mångfald och integrering finns i vårt DNA. Här jobbar nya och gamla svenskar sida vid sida med ett gemensamt mål; att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Det skapar en speciell anda där vi hjälps åt att skapa bättre liv till våra medarbetare genom nöjda kunder, säger Britt Hällerstrand.

Annons