Arctic bath kan vinna stora turismpriset

Harads Priset delas ut till en verksamhet som på ett innovativt och hållbart sätt bidragit till att utveckla besöksnäringen.

Priset delas ut för 29:e året i rad.

– Det är alltid lika fascinerande att ta del av de många innovativa och värdeskapande besöksnäringsentreprenörerna som bidrar till den positiva Sverigebilden i andra länder och som även bygger massor av lokal stolthet på hemmaplan. Nu håller vi tummarna lite extra för vårt läns nominerade, säger Annika Fredriksson, vd på Swedish Lapland visitors board, i ett pressmeddelande

– Det är både hedrande och inspirerande att vara nominerad till det här erkända och nationella priset. Varje dag går jag och mina medarbetare till jobbet och försöker bidra till en hållbar utveckling i både samhället och i vår egen verksamhet, säger Klara Ranggård, hotellchef på Arctic Bath.

Tillväxtverket är huvudman för Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism som delar ut Stora Turismpriset. Priset delas ut den 30 november på Vasateatern i Stockholm i samband med konferensen Besöksnäringen på agendan.

Annons