Tommy Eliasson Winter ny vd för Storklintens skidanläggning

Boden Han kommer närmast från en ledarroll inom Svenska skidförbundet och arbetar också med internationella skidförbundet FIS.

Tommy Eliasson Winter tillträdde vd-tjänsten under oktober.

– Känns otroligt roligt att välkomna Tommy tillbaka till Boden och Storklinten. Jag är övertygad om att han med sin passion för skidåkning och Storklinten kommer kunna hjälpa oss att accelerera vår utveckling kommande år. Att han dessutom känner i princip alla ledare och många av de aktiva från världens alla hörn och pratar samma språk underlättar definitivt vår satsning på försäsongsträning säger Peter Engström, delägare och styrelseledamot i Storklinten rekreation AB.

– Det här känns otroligt roligt. Skidåkning har varit och är fortsatt en stor del av mitt liv, jag brinner för utveckling och hoppas kunna bidra med den kompetens och det nätverk jag byggt upp under mitt liv inom idrottens värld. När jag kommer till Storklinten känner jag alltid stor glädje då det påminner mig om alla roliga stunder jag fått uppleva här utövandes min sport med min familj, vänner och tillsammans med min moderförening, Storklintens AK SKALP, säger Tommy.

Peter Engström, som agerat som tillförordnad VD, kommer vara kvar inom verksamheten.

– Storklinten har utvecklats enormt senaste åren och det uppdrag och den tillit jag känner från ägarna att fortsätta utveckla visionen om Storklinten som destination. Vårt arbete för att familjer skall kunna ha en meningsfull och aktiv fritid i kombination med att hjälpa klubbar, skidgymnasier och landslag att skapa en effektiv och ekonomiskt hållbar tränings- och tävlingsmiljö känns otroligt inspirerande, säger Tommy Eliasson Winter.