Familjen Lo säljer Ming Palace

Boden Efter nästan 28 år säljer familjen Lo restaurangen Ming Palace i Boden.

Maureen Lo Li och Anthony Lo, har tillsammans med barnen Wei Shiung Lo, Shia Yen Wikstén och Kim Yen Lo, drivit Ming Palace sedan 1994. 

Maureen Lo Li och Anthony Lo föddes i Indien men har rötterna i Kina. När deras granne i Boden, som drev restaurang skulle flytta, tog de över restaurangen. Den har genom åren blivit en populär restaurang i Boden. 2016 utsågs familjeföretaget till Årets företagare i Boden, i motiveringen stod det bland annat: "Andra matställen har blommat upp och försvunnit, men Maureen Li Restaurang har under mer än 20 år varit en fast punkt i Bodens restaurangutbud."

Grundarna vill nu gå i pension och barnen vill göra annat.

– Man är ledsen, men det är rätt beslut och det är taget tillsammans. Vi är väldigt tacksamma för alla kunder som har varit och ätit och stöttat oss. Vi kommer aldrig glömma dem och jag hoppas att de aldrig glömmer oss. Det har varit en fantastisk resa de här åren. Vi barn vill också tacka våra föräldrar som följde sin dröm, säger Shia Yen Wikstén, dotter och delägare, till Norr Media.

De nya ägarna driver i dag fem Kinarestauranger runt om i Norrbotten. De kommer att behålla namnet Ming Palace, skriver Norr Media.