Andreas Lundmark leder Nordelektros hissatsning

Arvidsjaur Elfirman Nordelektro utökade i höstas verksamheten med hisservice. Nu drar satsningen igång när Andreas Lundmark tillträder som verksamhetschef för systerbolaget Nordelektro Hiss.

Andreas Lundmark kommer närmast från Nelab i Skellefteå där han varit platschef. Nu får han ansvar för att leda etableringen av den nya hissverksamheten.

- Den specifika spetskompetensen kring hissteknik och hissmontering blir mer tacksam att hålla inom Nordelektro Hiss, samtidigt som vi har stark uppbackning genom Nordelektros duktiga personal där kompetenserna är omfattande och i många fall också närliggande, säger Andreas Lundmark.

Nordelektro har nu totalt över 100 anställda, på de fyra verksamhetsorterna Arvidsjaur, Umeå, Skellefteå och Malå. Med den nya satsningen på hissar och hisservice räknar bolaget med att fortsätta växa.

- Vi kommer att växa med uppdragen och vi ser klara fördelar med att redan finnas med Nordelektro på många orter i Norrland. Visionen är att även etablera Nordelektro Hiss på fler orter, säger Andreas Lundmark.

Annons