RDY Arena antas till amerikansk accelerator

Luleå Bolaget, som har en tjänst där datorspelare kan tävla mot varandra och vinna prispengar, ska ingå i Newchip global accelerator.

I ett pressmeddelande skriver RDY Arena att acceleratorprogrammet har hjälpt över 1.000 entreprenörer från 35 olika länder att samla in över 300 miljoner dollar i finansiering.

– Newchip utvärderar ett stort antal företag från hela världen och väljer endast ett fåtal som blir antagna i vår accelerator. Denna strikta urvalsprocess gör oss till en idealisk partner för investerare som letar efter lovande nystartade företag. Esport-företag som RDY Arena kan skala snabbt med rätt finansiering och vägledning. Vi är mycket glada över att ha RDY Arena hos oss och tror de kommer göra det bra på Newchip, säger Armando Vera Carvajal, Vice President of Product på Newchip. 

– Efter att ha blivit antagna till Newchips accelerator är vi förväntansfulla och ser med spänning fram mot att träffa investerare från hela världen som är intresserade av vår bransch, och tillsammans ta nästa steg inom Esport-plattformar, säger Jonathan Henriksson, vd på RDY Arena.