Peace and Quiet Hotel samarbetar med Josefin Karlberg

Jokkmokk Jokkmokksföretaget Peace and Quiet Hotel börjar samarbeta med Josefin Karlberg.

Josefin Karlberg, som är mental tränare och personlig coach, ska hålla i retreatet "Me, Nature & I" som enligt företaget ska "ge människor möjlighet att släppa de dagliga kraven och bli ett med sig själva i naturen".

Vi har sett att intresset och behovet för att utveckla sig själv och vara med och i naturen har ökat under pandemin. I den längtan såg jag och Björn Hedlund Länta, som äger Peace and Quiet hotel, möjligheten att kombinera de delar vi kan bäst och ge människor en helhetsupplevelse, med fokus både inåt och utåt genom upplevelsen att bo med naturen runt sig, säger Josefin Karlberg.

Peace and Quiet Hotels affärsidé är att gästerna bor i glasrum i naturen och erbjuds guidade meditationer, workshops, reflektioner enskilt och i grupp, bastu-, skogs- och älvbad.

- Vårt fokus ligger på att ge våra gäster en oförglömlig resa och upplevelse av svenska Lappland. Nu kan vi också erbjuda upplevelsen av att starta en inre resa här hos oss omgiven av stillhet, lugn och skönheten i den spektakulära fjällvärlden på Luleälvens vackra is, säger Björn Hedlund Länta.

Samarbetet är ett resultat av att entreprenörerna träffades genom Go Business digitala inkubatorprogram där de båda är deltagare under hösten. Den digitala inkubatorn Go Business drivs av Piteå Science Park.

Annons