Martinsons förstärker för satsning i Norrbotten

Bygdsiljum Västerbottensföretaget Martinsons förstärker organisationen med Hans Nordström för att satsa i Norrbotten.

Den stora samhällsomvandlingen och pågående investeringarna i Norrbotten är orsaken till att byggmaterialföretaget Martinsons ökar insatserna i Norrbotten.

– Idag jobbar jag med att hitta både kunder och projekt med särskilt fokus på Norrbotten. Dit har vi inte levererat så mycket om man tittar tillbaka, men den nuvarande satsningen har varit framgångsrik, säger Hans Nordström, som nu är ansvarig för nyckelkunder i Norrbotten.

Hans Nordström är uppvuxen i Luleå och tidigare arbetat som mäklare i tio år. 2019 rekryterades han till Martinsons som virkesköpare. Senaste året har han arbetat på Holmen Skog innan han kom över igen till Martinsons Byggsystem.

Martinsons leverar byggsystem i limträ och KL-trä för sporthallar, affärslokaler, lantbrukshallar, flerbostadshus och broar.

Träbyggandet är i ropet och det finns ett stort intresse för det i Norrbotten, men samtidigt en viss okunskap. Där kan vi verkligen vara med och bidra, säger Hans Nordström.

Martinsons är en del av Holmen och har kontor i Umeå, Bygdsiljum och Skellefteå. Företaget har 50 anställda och omsätter 400 miljoner kronor.

Annons