Oh my satsar på eventbranschen

Piteå Fullservicebyrån Oh my startar eventavdelning och anställer Fredrik Nilsson, som bland annat arbetar med Pite dansar och ler.

I ett pressmeddelande skriver Oh my att företaget tror på eventbranschen, trots de tuffa tider som varit under coronapandemin.

– Vi bettar på att vi kommer få uppleva en repris på det dekadenta 1920-talet efter pandemin. ”Nattklubbar, och vilda fester”, som epidemiologen Nicholas Christakis spår i pandemins kölvatten. Det kommer i alla fall att finnas ett uppdämt behov av att mötas och där tänkte vi vara med, säger Niclas Wikström, medgrundare av Oh my.

Fredrik Nilsson anställs som eventproducent, han ansvarar för bland annat festivalen Piteå dansar och ler och är en välkänd profil i Piteå.  

– Fredrik har bred erfarenhet av eventbranschen och är en sylvass eventproducent. Vi hoppas att detta ska bli succé och i förlängningen kan det bli ett eget bolag. Vi gillar att hitta entreprenöriella personer och ge dem infrastrukturen för att kunna växa, säger Niclas Wikström och fortsätter:

– Eventsatsningen kompletterar verkligen vårt fullserviceerbjudande och det är rätt läge just nu. Hoppas vi åtminstone. Vår tech-inriktning kommer dessutom väl till pass i eventlösningar. Vi gasar, precis som Norrland, när andra bromsar och det har varit en bra strategi hittills. Förutom event rekryterar Oh my brett och mycket, och har den senaste veckan anställt sju nya personer. Två utvecklare, tre designers, en projektledare och en kommunikatör/skribent.