Bastard Burgers anställer teknisk direktör för expansion

Luleå Som en del av satsningen på ytterligare expansion anställer hamburgerkedjan Bastard Burgers Mats Andersson som teknisk direktör.

Mats Andersson kommer från Scandinavian Service Partner (SSP) där han arbetat i 36 år som vd, teknisk chef och projektledare. Han har stor erfarenhet av byggprojektledning för restaurangetableringar, och har varit delaktig i mer än 100 café-, restaurang- och fastfoodprojekt.

– Jag har delat mitt liv med evenemangs- och restaurangbranschen. Nu ska vi se till att ännu fler får chansen att äta Bastard Burgers på fler ställen runtom i Sverige, Europa och världen. Att bygga restauranger har blivit min specialitet och jag ser mig som en sammanbindande länk mellan vision och verklighet, där möjligheterna till positiva lösningar är min styrka, säger Mats Andersson.

På Bastard Burgers ska han arbeta strategiskt och operativt med både nuvarande restauranger och de nyetableringar som är på gång.

– ­­Det här känns riktigt bra! Som en ”perfect match”, säger Simon Wanler, vd för Bastard Burgers.

Bastard Burgers har idag 46 restauranger i Sverige, med ytterligare 20 etableringar inplanerade i år. Dessutom gör sig Bastard Burgers redo för lansering i Norge, Finland och USA. Oslo står först på tur med premiär planerad i juni.

Annons