Stadshotellet samarbetar om lokala upplevelser

Luleå Elite Stadshotellet i Luleå satsar på Semester och Hemester tillsammans med lokala företag i besöksnäringen.

Satsningen "Utforska Sverige med naturen runt hörnet" görs tillsammans med lokala företag för att skapa paket med upplevelser. Paketen erbjuds samtidigt som gästerna bokar hotellrum.

I sommar erbjuds besökarna guidad båttur till Brändöskär, räkkryssning i samarbete med Laponia Rederi, möte med skogens konung Zebbe och Zigge med  sin älgfamilj i samarbete med Cape Wild, guidad kajaktur i samarbete med Explore Luleå och besök i Gammelstad Kyrkstad.

- Vi ser med spänning framemot att redan till sommaren kunna erbjuda färdigpaketerade upplevelser till våra gäster och skapa fler reseanledningar för resenärer att besöka vår vackra destination. Förhoppningen är såklart att fortsätta utvecklas tillsammans med Luleå för både den regionala, nationella och så småningom internationella turismen, skriver Annica Öhman, försäljningschef på Elite Stadshotellet Luleå i ett pressmeddelande.

- En riktigt bra satsning som tar vara på våra naturliga förutsättningar och redan starka reseanledningar i närområdet och paketerar dessa på ett attraktivt sätt. Ligger helt rätt i tiden, säger Lars Mandahl, på Luleå Turistcenter.

Annons