Espen Trældal verksamhetschef för Sörbyn Lodge
Han har de senaste åren varit operativ chef för Melker Andersson, och restaurangchef i Riksgränsen och Idre fjäll. Han var också med och drev Kyrkbyns kök och matsalar i Gammelstad.
– Espen har lång erfarenhet av management och affärsutveckling inom food & beverage. Med stor bredd på uppdrag över hela landet kommer Espen att tillföra massor till vår verksamhet i Sörbyn. Han har jobbat för väldigt duktiga människor på en väldigt hög nivå. Det känns fantastiskt att han vill vara en del i vår utvecklingsresa, säger Palle Andersson, vd för Sörbyn turism & konferens.
Sörbyn Lodge är en affärsenhet inom Sörbyn turism & konferens som genom rekryteringen fortsätter sin utveckling. Sörbyn turism & konferens driver två verksamheter. Förutom Sörbyn Lodge, som ligger i Råne Älvdal några mil utanför Boden, driver man också restaurangen Torget i Boden Business Park i Sävast.
Cecilia Andersson som varit verksamhetsledare för Sörbyn turism & konferens kommer gå vidare till egen verksamhet och fortsätta som delägare och styrelseledamot i bolaget.
För en tid sedan gick Magnus Bergh in i styrelsen för Sörbyn turism & konferens. Han driver verksamheterna Torsgatan och Folkparken i Stockholm och tidigare drivit Berns salonger och Riche, och varit operativ chef för F12-gruppen.
– Det känns som att vi med rekrytering av Espen lägger ytterligare en bit i vårt pussel, där maten kommer vara central. Det ska bli väldigt roligt att tillsammans med honom få börja sjösätta de investeringar och utvecklingsprojekt som finns planerade, säger Palle Andersson.