Designtech lanserar nya system

Luleå Designtech satsar på att lansera nya system, bland annat för småföretag. Med lanseringen vill företaget öppna nya marknader.

Företaget gör nya editioner av sin teknikplattform för projekt och dokumentsamverkan, Icoordinator. De fyra specialområden man satsar på är föreningar, projekt, kundportal och småföretag.

- Med våra nya diversifieringar lyfter vi fram de här fyra områdena, säger Patrik Svanerud, vd för Designtech.

Icoordinator är fortfarande det stora systemet, de nya editionerna är mer avgränsade och anpassade för behoven inom specialområdena. För Designtech är satsningen ett sätt att diversifiera sina erbjudanden och öppna nya marknader.

- Vi ser positivt på marknadspotentialen i de här segmenten. Trots coronatiderna har vi kunnat satsa och se framåt. De nya apparna är en del av allt det intressanta som händer oss, säger Patrik Svanerud.

Designtech Solutions startade 1999 och arbetar med implementerings- och anpassningstjänster, utbildning, projekthantering, mjukvaruutveckling, webbutveckling och serverdrift. Företagets specialprodukt Icoordinator är en molnbaserad teknikplattform för projekthantering och dokumentsamverkan i små och stora företag, anpassad för synkronisering och fildelning.

Annons