Byhart blir HR-partner till Boden Business Park

Boden Kommunägda Boden Business Park har upphandlat HR-tjänster av Byhart.

Sommaren 2020 flyttade Byhart från Luleå till lokaler i Boden Business Park i Sävast i Bodens kommun. Nu blir Byhart HR-partner till hyresvärden. Avtalet gäller i fyra år.

Boden Business Park hjälper företag att etablera, utveckla eller expandera sin verksamhet i Boden. Man erbjuder kontorslokaler med tillgång till konferenslokaler, restaurang och gym.

- Det känns tryggt och bra att nu ha ett avtal med Byhart då HR-frågor är viktiga och ofta utmanande i det utvecklingsarbete som sker hos företag i tillväxt, säger Thomas Fägerman, vd på Boden Business Park.

Byhart kommer att bistå Boden Business Park vid anställningar och uppsägningar, kompetensförsörjning och rekrytering, arbetsmiljöfrågor, sjukskrivningar och krishantering.

- Det har varit en spännande process och det känns riktigt bra att vi äntligen är i mål. Uppdraget har en stor betydelse i vårt mål att fortsätta vara en viktig del i att utveckla hela regionen där det händer så otroligt mycket just nu. Norrland lever mer än kanske någonsin tidigare, säger John Mannberg, marknadschef på Byhart.

Byhart arbetar, förutom med HR-frågor, också med att skapa och utveckla bolagsfunktioner hos sina uppdragsgivare, bland annat inom marknad och kommunikation.