Designtech Solutions blir partner till M-Files

Luleå Luleåföretaget Designtech Solutions blir partner till M-Files och återförsäljare av deras program för informationshantering.

- Vi ser fram emot att arbeta med en så världsledande produkt, säger Patrik Svanerud, vd för Designtech Solutions.

M-Files har utvecklat program som hanterar information på ett effektivt sätt. Designtech Solutions jobbar med liknande lösningar, fast i mindre skala.

- Vi är vana att hantera den här typen av produkter och kan det område som rör dokumenthantering, så vi hade bra förkunskaper när de tog kontakt och bad oss bli återförsäljare. Vi matchade deras kriterier, säger Patrik Svanerud.

M-Files har vuxit till ett globalt företag med tusentals kunder i mer än 100 länder. Företaget har många långvariga samarbeten med återförsäljare världen över, varav Designtech Solutions nu är en. Luleåföretagets samarbete med M-Files kommer att bestå av försäljning av produkten, implementering och utbildning, och support.

- För oss innebär det att vi får ett ben till att stå på, ett segment av kunder som vi inte har i dag. Det är väldigt många organisationer som har ett behov av att effektivisera verksamheten på olika sätt och då krävs nya och bättre verktyg, säger Patrik Svanerud.

Designtech Solutions startade 1999 och arbetar med implementerings- och anpassningstjänster, utbildning, projekthantering, mjukvaruutveckling, webbutveckling och serverdrift. Företagets specialprodukt Icoordinator är en molnbaserad teknikplattform för projekthantering och dokumentsamverkan i små och stora företag, anpassad för synkronisering och fildelning.

Annons