Oskar Junzell förstärker Ferrum

Kiruna Oskar Junzell har tillträtt tjänsten som ansvarig för mat och dryck på Scandic Ferrum i Kiruna.

Oskar Junzell är från Värmland. Han kommer närmast från Kitchen & Table på Gotland där han var med och startade New York-krögaren Marcus Samuelssons restaurangkoncept i Visby. Han har även arbetat i Åre inom restaurangbranschen.

- Kiruna är ett drömresemål för många, därför känns det viktigt att bjuda dem på en gedigen matupplevelse här på hotellet. Många kirunabor besöker oss även regelbundet och det betyder mycket för oss. Nu ska vi fortsatt se till att tillfredsställa båda de här gästerna, säger Oskar Junzell.

- Vi är mycket glada med att ha Oskar på plats, han kommer komplettera oss väl i arbetet framåt med att uppdatera utbud i mat och upplevelser på Ferrum, säger Sara Johansson, hotelldirektör på Scandic Ferrum.

Oskar Junzell blir Food & Beverage Manager för restaurangerna Grapes och Mommas Steakhouse.