Mikael Lindgren delägare i Brightnest Marketing

Luleå Brightnest Marketing tar in entreprenören Mikael Lindgren som ny delägare.

- Jag är själv entreprenör. För mig känns det inspirerande att bli en del av ett företag och en koncern som hela tiden söker nya vägar och samarbeten för att skapa mer affärsnytta för sina kunder, säger Mikael Lindgren.

Brightnest Marketing är ett nytt dotterbolag till Brightnest (som tidigare hette Meramedia). Brightnest Marketing drivs och ägs av Julia Mårdestam och Caroline Gröntvedt. Bolaget specialiserar sig på strategisk rådgivning och medieköp i olika kanaler och på olika plattformar.

- Vi märker hur många företag vill ha hela kedjan på samma ställe, från strategi och produktion till medieköp och analys. Brightnest tar ansvar för hela kommunikationslösningen och visar på effekt som driver affärsnytta, säger en av ägarna, Julia Mårdestam, som arbetar som digital specialist i företaget.

Med Mikael Lindgren vill bolaget fortsätta sin expansion.

- Mikael blir en värdefull rådgivare och partner till oss. Han har erfarenhet inom medieköp, kan marknaden och förstår både företagande och kundernas behov, säger delägaren Caroline Gröntvedt, som också verkar som digital specialist.

Mikael Lindgren grundade och drev Reklam365 i Luleå, som nu heter Grit Media och har Norran som ägare. Mikael Lindgren driver fastighetsbolaget LBF tillsammans med Lars Arvidsson.

För transparensens skull: Affärer i norr samarbetar med Brightnest om marknadsföring och teknik.

Annons