Bilkompaniet och Piteå IF FF samarbetar

Piteå Bilkompaniet har ingått samarbetsavtal med Piteå IF FF (Piteå Idrottsförenings Fotbollsförening).

Avtalet är på två år och innebär att Bilkompaniet blir föreningens officiella bilpartner. Samarbetet bygger på det så kallade "Asllani kontraktet" som innebär att föreningen förbinder sig att arbeta aktivt för att alla barn ska få spela på lika villkor.

- Vi på Bilkompaniet är så otroligt glada att få ihop ett långsiktigt samarbete med Piteå IF FF där vi får möjlighet att stötta ungdomsidrotten/föreningen och synas kring den positiva anda som föreningen har. Detta passar bra ihop med Bilkompaniets lokala satsning i Piteå med bland annat nybyggd fullserviceanläggning under 2020 vid Back City, säger Jens Hallberg, försäljningschef på Bilkompaniet Sigoro AB.

 Bilkompaniet är den lokala återförsäljaren av bilmärket Kia.

- Att få ihop detta avtal med Bilkompaniet och Kia känns väldigt bra när det bygger på våra lika värdegrunder via Asllani kontraktetoch ger oss ett kvitto på att fortsätta arbeta med bredden i föreningen och samtidigt se till att Piteborna får fortsatt se fotboll på hög nivå via vårt representationslag i Ettan Norra, säger Jens Hedström, marknadsansvarig på Piteå IF FF.

Annons