Nya ägarna byter namn på byrånätverket

Piteå De nya lokala ägarna till Real Agency Group, med bolag som Oh My, Spoon och Sigmar, döper om nätverket till People People People.

I september köpte grundarna och cheferna i byrånätverket Real Agency Group, med säte i Piteå, tillbaka verksamheterna från Bonnier. Nu byter man namn till People People People AB, med dotterbolagen Oh My, Spoon, The Domain Was Taken, KIT, Spoon Marketing Tech, Sigmar och Trickle.  

– All framgång i vår bransch handlar i slutändan om relationer mellan människor. Vår ambition är att skapa Nordens mest attraktiva medarbetarägda byrånätverk för uppdragsgivare och medarbetare. Då kändes det nya namnet väldigt logiskt, säger Niclas Wikström, styrelseordförande för People People People. 

Både det tidigare förvärvet från Bonnier och namnbytet är en del i en nystart för koncernen. Redan i år blir det fler nya bolag i verksamheten, enligt Niclas Wikström.

- Efter att ha varit en del av Bonnier i över fem år kändes det smart att manifestera en nystart även när det gäller namnet och profilen, säger Niclas Wikström.

Real Agency Group omsatte 361 miljoner kronor år 2019 med ett rörelseresultat på 20 miljoner kronor. Verksamheten finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Härnösand, Piteå, Luleå, Skellefteå, Oslo, Helsingfors och London.

Annons