Byrånätverket startar Gabardin Film

Piteå Byrånätverket People People People startar en ny byrå för rörlig bild, Gabardin Film.

People People People är det nya namnet på en grupp byråer som grundarna nyligen köpte tillbaka från Bonnier. I Nätverket finns företagen Oh My, Spoon, Sigmar, KIT, Trickle och Infunnel. Till det har man nu startat den nya byrån Gabardin Film som ska ledas av Sofie Gidlöf Brusell.

– Vi har gjort en superrekrytering i Sofie Gidlöf Brusell och det är spännande att ge henne fritt blås på att starta en egen byrå, säger Niclas Wikström, medgrundare av People People People.

Sofie Gidlöf Brusell har varit verksam i tv-branschen i 12 år och de senaste sex åren har hon lett arbetet kring stora galor som Idrottsgalan och Guldbaggegalan. Tillsammans med Lina Hedlund startade hon i våras Karantänsessions som nådde drygt 1,5 miljoner visningar.

Den nya byrån bildas ur Oh My, vars rörliga bild-avdelning flyttar över till Gabardin, samtidigt som kundansvarige Richard Bunke, senast på Appelbergs, och producenten Liun Riad har rekryterats. 

– Vi är idag tio medarbetare och målet är att växa under nästa år. Vi har allt från 3D-animatörer till liveproducenter inhouse vilket gör att vi kan producera alla typer av innehåll själva. Vi märker av en stor ökning i förfrågningar kring framförallt liveproduktion vilket är det absolut roligaste jag vet, säger Sofie Gidlöf Brusell.

Annons