Piteå Golv & Kakel utsågs till Årets Golvkedjeföretag

Piteå I konkurrens med ett femtiotal av Sveriges största golv- och plattsättningsföretag valdes Piteå Golv & Kakel till Årets Golvkedjeföretag.

- Konkurrensen är knivskarp med branschens allra bästa företag. Men Piteå Golv & Kakel framstod som den givna vinnaren till slut. Vartenda nyckeltal var i topp samtidigt som de mer mjuka värdena pekade i precis samma riktning, säger Golvkedjans vd Lars-Åke Lidén.

- Det är en stor ära för mig och alla medarbetare att få denna utmärkelse. Det sporrar oss i arbetet att bli en ännu bättre leverantör till våra kunder. Vi är stolta! säger Markus Johansson, vd på Piteå Golv & Kakel.

Juryns motivering löd: 
”Efter en framgångsrik succession har Piteå Golv & Kakel redan etablerat en stabil lönsamhet samtidigt som de växer långt snabbare än marknaden. Företagets belönade organisation och effektiva rutiner underlättar vid förvärv och vidare expansion.” 

Piteå Golv & Kakel är ett golv- och plattsättningsföretag som etablerades 2011 med anor från tidigt 50-tal. Bolaget har 60 anställda och omsätter 70 miljoner kronor. 

Golvkedjan består av ett femtiotal golv- och plattsättningsföretag och finns på 70 platser över hela landet.